top of page
Coachingspraktijk Véronique
HI!

Ik wens je van harte welkom!

Na mijn bachelor Toerisme en Recreatiemanagement, ben ik mezelf gaan verdiepen in de bedrijfswereld en heb ik ervaring opgedaan in Office Management & Payroll. Maar ik miste iets! Ik wou iets meer in mijn leven en ik vond dat ik mijn talenten niet optimaal benutte. Om deze reden ben ik loopbaanbegeleiding gaan volgen en het was of de puzzel in elkaar viel.

 

Ik wou op mijn eigen benen staan en ja, My journey finally started!

Na 12 jaar werkzaam te zijn als werknemer, ben ik in 2018 voor mijn droom gegaan. Als zelfstandig freelancer. Door mijn jarenlange ervaring kan ik perfect inspelen op de noden van de KMO’s die ik ondersteun. Door mijn contacten, mijn eigen ervaring en mijn ervaring als zelfstandige, heb ik gemerkt dat het groeien als persoon niet altijd van een leie dakje loopt. Hier wil ik graag verandering in brengen!

Om deze reden heb ik een opleiding van Looopbaancoach & Starterscoach (2019) gevolgd bij een gemandateerd loopbaancentrum. Op deze manier wil ik mijn kennis aan jou doorgeven en je je dromen laten leven.

Ik wil jou laten groeien en je talenten laten ontdekken. Want er zit veel meer in jou dan je denkt en dat gaan we samen ontdekken!

Na enkele tijd merkte en kreeg ik ook op de opmerking van ouders: "jammer dat je dit niet doet voor kinderen, er zijn zoveel keuzes en ze weten totaal niet wat ze moeten kiezen". Door dit aan te kaarten bij het gemandateerd loopbaancentrum hebben we ons gespecialiseerd in studiebegeleiding. Op deze manier kunnen we ook de jongeren (zowel lager onderwijs als middelbaar) helpen, die keuzestress ervaren.

Op deze manier detecteren we veel vroeger het probleem en kunnen we zo anticiperen dat ze direct de juiste keuzerichting maken adhv diverse coachingmethodes zodat ze later geen spijt van hun loopbaankeuze.  

Hopelijk heb ik jou kunnen inspireren! 

 

Moest je nog verdere vragen hebben, aarzel dan niet om onderstaand contactformulier in te vullen.

Groetjes Véronique 

CONTACTFORMULIER

Bedankt voor je bericht! Binnen de 24u bekom je een antwoord.

bottom of page